Priser

Cases

Forløb

Byg den hjemmeside, du ønsker, med min MasterClass
- helt uden at kode.

Lær at bygge din helt egen drømmehjemmeside, der skaffer dig købeklare kunder og gør dine besøgende til loyale ambassadører. Helt uden at kode.

*Prisen stiger 1. april 2023.

×

Skriv tekster, der sælger

Byg og lancér din hjemmeside på én weekend

Tiltræk købeklare kunder

Det burde ikke være så svært at bygge sin egen hjemmeside, der sælger.

Har du oplevet nogle af følgende frustrationer?

Er du konstant i tvivl, om du gør det korrekt?

Er du frustreret over, at skulle betale dyre regninger til et webbureau, hver gang, der blot skal ændres en lille ting?

Får du ikke nok kunder og salg?

Forstår udviklere ikke din vision?

Synes du, at det både tager lang tid og samtidig er dyrt at få bygget en hjemmeside?

Vil du gerne gøre det selv, men ved ikke helt hvordan?

*Prisen stiger 1. april 2023.

Du fortjener en nem måde at bygge en hjemmeside, der tjener dig penge.

Med min MasterClass arbejder alle delene sammen for at skabe en hjemmeside, der sælger.

Hjemmesideskabelon (PDF)

Træningsvideoer

Samling af gyldne regler

Færdigbygget hjemmeside

*Prisen stiger 1. april 2023.

Forløb, værktøjer og sparring, der vækster din forretning.

EARLY BIRD: Ansøg forløbet inden 1. april 2023 og spar 50%. Prisen stiger herefter.

Lanceres 1. februar 2023

Sådan skriver du en hjemmeside, der sælger.

Lær, hvordan du skal tale om din virksomhed og dit produkt på en måde, der engagerer dine kunder, så din hjemmeside tjener dig penge!

Modulet inkluderer:

Lanceres 1. marts 2023

Sådan bygger du en hjemmeside, der sælger.

Se mig bygge en hjemmeside! Jeg går gennem hvert trin i opbygningen af din hjemmeside på WordPress + Elementor med min færdigbyggede hjemmesideskabelon – lige fra indledende opsætning til optimering og lancering.

Modulet inkluderer:

Lanceres 1. marts 2023

BONUS: Færdigbygget hjemmeside, klar til brug. Værdi: 24.999 kr. ekskl. moms.

Du får en hjemmeside med fem helt færdigbyggede sider, der følger mit gennemprøvede storytelling-framework. SEO-, mobil- og hastighedsoptimeret og flot. Lige til at indsætte dine egne tekster, farver og billeder, så det matcher dig og din virksomhed. I mit forløb, lærer jeg dig naturligvis, hvordan og hvad du skal gøre.

Hjemmesiden indeholder:

Lanceres 1. april 2023

Sådan skaffer du købeklare kunder til din hjemmeside.

Lær, hvordan du kan tilpasse din markedsføring, så den får din virksomhed til at vokse, mens du sover.

Modulet inkluderer:

Lanceres 1. februar 2023

Personlig sparring og spørgsmål med mig.

I løbet af forløbet vil du (måske) gå i stå. Sker det, og du ikke kan komme videre, så har du mulighed for at søge personlig hjælp og rådgivning af mig. Det sker ved, at du booker en tid hos mig, og så ser vi på din udfordring sammen.

Sparring inkluderer:

*Prisen stiger 1. april 2023.

Tre enkle trin til at skabe en hjemmeside, der sælger.

Ansøg forløbet

Ansøg min MasterClass og få adgang til et online forløb, en færdigbygget hjemmeside til en værdi á 24.999 kr. ekskl. moms, eksklusive værktøjer og opdateringer, og mulighed for sparring med mig.

Trin 1

Byg en hjemmeside, der sælger

Brug modulerne i forløbet og den færdigbyggede hjemmeside til nemt at skabe din helt egen hjemmeside, der sælger. Du kan være oppe at køre på én weekend.

Trin 2

Få købeklare kunder og salg

Med min MasterClass kan du selv skabe en sælgende og konverterende hjemmeside på kortere tid end nogensinde.

Trin 3

*Prisen stiger 1. april 2023.

Du vinder, jeg taber.
100 % fuld tilfredshedsgaranti.

Hvis ikke du er 100 % tilfreds med dit køb, så kan du inden for de første 14 dage efter dit køb, få dine penge retur, såfremt du ikke har set mere end 20 % af forløbet. 

Sådan gør min MasterClass marketing nemmere.

Storytelling er nøglen til markedsføring, der virker. Men storytelling er svært.

Derfor har jeg lavet min MasterClass. Jeg har oversat forvirrende historiereferencer til et forståeligt sprog, så det faktisk kan lade sig gøre at arbejde med det.

Plus, min MasterClass omfatter mere end blot moduler. Den inkluderer min hjemmesideskabelon (PDF), en færdigbygget hjemmeside til en værdi á 24.999 kr. ekskl. moms, som sparer dig (eller din udvikler) for hundredvis af timer og hjælper dig med at lave din hjemmeside korrekt, første gang.

Med min MasterClass, kan du nemt og enkelt bygge en hjemmeside, der skaffer dig købeklare kunder og som gør dine besøgende loyale.

*Prisen stiger 1. april 2023.

Før og efter min MasterClass.

Før: “Min virksomhed er ikke en film! Hvorfor har jeg brug for at kende til alle de her historiekarakterer?”

Efter: Simpelt sprog og træning gør implementeringen af teknikkerne let, selvom du ikke forstår historie-frameworks.

Før: “Hvor i alverden skal jeg placere min helt på min hjemmeside?”

Efter: Min hjemmesideskabelon (PDF) og færdigbyggede hjemmeside, gør det nemt at vide, hvad der skal stå hvor.

Før: “Jeg har mit indhold, men jeg kan på ingen måde bygge en hjemmeside, der matcher det.”

Efter: Min færdigbyggede hjemmeside gør det enkelt at bygge din egen hjemmeside, ved at du blot skal kopiere og indsætte dit indhold og derefter ændre farver og billeder. Jeg lærer dig naturligvis hvordan.

"Mine konverteringer er blevet markant bedre"

Peter har med stor gejst, hjulpet mig med at bygge min hjemmeside, så den i dag ser mere professionel ud og konverterer bedre.
Kenneth Collins
Ejer, Body Correction

Udvalgte virksomheder, der har vist mig tillid.

Ofte stillede spørgsmål.

Sådan fungerer det.

Hvis jeg i vores afklarende samtale får opklaret, om jeg kan hjælpe dig via mit forløb og jeg kan mærke et oprigtigt engagement fra din side af, men likviditet måske er en udfordring for dig, så ja, så tilbyder jeg ratebetaling.

Modul 1 “Sådan skriver du tekster, der sælger” lanceres 1. februar 2023. Dernæst følger modul 2, “Sådan bygger du en hjemmeside, der sælger“, som lanceres 1. marts 2023. Det tredje modul, “Sådan skaffer du købeklare kunder til din hjemmeside” lanceres 1. april 2023.

Fra 1. april og frem har du adgang til alle moduler og til min sparring i 12 måneder, fra den dag din ansøgning er godkendt.

Er din ansøgning godkendt før 1. april 2023, så har du også adgang i 12 måneder fra 1. april 2023. 

Du har adgang til forløbet i 12 måneder.

Med lidt over otte timers videomateriale, så kan du i princippet starte og slutte samme dag, så du kan komme i gang med at vækste din forretning!

Nej, på ingen måde! Jeg viser og lærer dig alt, hvad du skal vide. Sidebyggeren, Elementor, gør det utrolig nemt at oprette og redigere din hjemmeside.

Det gør du! Men jeg giver dig omfattende instruktioner, som hjælper dig på vej. Og Elementor (hjemmesidebyggeren, som du har brug for) har tonsvis af videoer og artikler om, hvordan man laver enhver tænkelig ændring.

Min færdigbyggede hjemmesideskabelon er udelukkende til WordPress. Du skal også have sidebyggeren Elementor installeret (gratis-version er OK) og en hostingudbyder. Jeg anbefaler danske Simply.com.

OBS: Nogle af linksne på denne side er “affiliate links”. Det betyder, at hvis du klikker på linket og køber varen, så vil jeg modtage en mindre kickback i form af affiliate-kommission.

Ja, du skal have sidebyggeren Elementor installeret (gratis-version er OK) og en hostingudbyder. Jeg anbefaler danske Simply.com.

OBS: Nogle af linksne på denne side er “affiliate links”. Det betyder, at hvis du klikker på linket og køber varen, så vil jeg modtage en mindre kickback i form af affiliate-kommission.

Jeg tilbyder support til at downloade og installere din hjemmesideskabelon, som bliver sendt til din indbakke. Jeg giver også omfattende instruktioner, der guider dig gennem hele processen fra oprettelse af din hjemmeside via Simply.com til redigering, optimering og lancering af din hjemmeside.

Når først din færdigbyggede hjemmesideskabelon er installeret, og hvis du har spørgsmål, som ikke er besvaret i de instruktioner, så har du mulighed for at spørge mig til råds.

Mit store mål er at hjælpe dig med at få succes. Så hvis du har et spørgsmål, der bare ikke ser ud til at være besvaret nogen steder, så får du ved tilmelding til min MasterClass, et link til en formular. Derefter taler vi sammen.

OBS: Nogle af linksne på denne side er “affiliate links”. Det betyder, at hvis du klikker på linket og køber varen, så vil jeg modtage en mindre kickback i form af affiliate-kommission.

Jeg giver detaljerede instruktioner omkring, hvordan du opretter, redigerer og bygger din hjemmeside. Hvis du har spørgsmål til at implementere din skabelon på din hjemmeside, så kan du kontakte mig, ved at udfylde den formular, som bliver sendt til din indbakke, efter godkendt ansøgning.

Ja! Så længe du bruger Elementor, så kan du bruge hjemmesideskabelonen. Vær dog OBS på, at installeringen af skabelonen på din hjemmeside kan slette de sider og oplysninger, som du allerede har. Det er for mere avancerede brugere. Min anbefaling er at starte på en frisk, med en helt ny hjemmeside.

OBS: Nogle af linksne på denne side er “affiliate links”. Det betyder, at hvis du klikker på linket og køber varen, så vil jeg modtage en mindre kickback i form af affiliate-kommission.

Ja, du kan få tilskud på 75 % af udgifterne til kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms, via NextStep-puljerne, hvor de formelle krav er, at du:

  • Skal have et dansk CVR-nummer (stiftet efter d. 30/8/2016)
  • Skal have vækstambitioner på mindst 500.000 kr. i omsætning inden for max. 2 år
  • Skal have interesse i at forløse eller styrke et grønt potentiale

Du kan læse mere her.

Forløbet er til dig, hvis du er seriøs omkring din forretning og det at tage fuld kontrol over din hjemmeside.

Forløbet indeholder alt, som jeg ville ønske, at jeg vidste, da jeg begyndte at lave hjemmesider.

Gennem mere end 50 videolektioner, viser jeg dig:

  • Hvordan du skriver effektive tekster til din hjemmeside, der sælger
  • Hvordan du bygger en hjemmeside fra bunden med WordPress og Elementor.
    • Hertil følger der en færdigbygget og klar-til-brug-hjemmeside med, som blot skal opdateres med dine farver, tekster, billeder og logo.
  • Hvordan du skaffer købeklare kunder til hjemmeside med in-bound marketing.

Jeg vil naturligvis ikke have, at du er utilfreds.

Hvis det dog alligevel er tilfældet, og du inden for 14 dage efter godkendt ansøgning, ikke har set mere end 20 % af forløbet, så kontakt mig, og du vil få dine penge retur.

Hosting, software og domæner.

Jep! Men jeg giver kun instruktioner til opsætning af din hjemmeside med Simply.com. Så hvis du beslutter dig for at bruge en anden hostingudbyder, skal du muligvis kontakte dem, hvis du har spørgsmål om oprettelse af din hjemmeside.

OBS: Nogle af linksne på denne side er “affiliate links”. Det betyder, at hvis du klikker på linket og køber varen, så vil jeg modtage en mindre kickback i form af affiliate-kommission.

Nej. Min færdigbyggede hjemmesideskabelon er bygget til udelukkende at fungere med Elementor. Jeg har lænet mig op ad nogle af Elementors fantastiske funktionaliteter, og det vil ikke fungere med andre temaer eller sidebyggere.

OBS: Nogle af linksne på denne side er “affiliate links”. Det betyder, at hvis du klikker på linket og køber varen, så vil jeg modtage en mindre kickback i form af affiliate-kommission.

Du kan frit vælge din hostingudbyder. Men jeg giver kun instruktioner til at oprette din hjemmeside via danske Simply.com. Så jeg anbefaler, at du vælger dem. Hvis du bruger en anden hostingudbyder, skal du muligvis kontakte dem for spørgsmål eller support til oprettelse af din hjemmeside.

OBS: Nogle af linksne på denne side er “affiliate links”. Det betyder, at hvis du klikker på linket og køber varen, så vil jeg modtage en mindre kickback i form af affiliate-kommission.

Ved oprettelse af en ny hjemmeside, så kan du via Simply.com bestille et domæne sammen med din bestilling af et webhotel, hvor din hjemmeside kommer til at “bo”. Men du kan købe dit domæne hos hvem end du har lyst til.

OBS: Nogle af linksne på denne side er “affiliate links”. Det betyder, at hvis du klikker på linket og køber varen, så vil jeg modtage en mindre kickback i form af affiliate-kommission.

Ja! Alt hvad du skal gøre, er at have adgang til dine DNS-registreringer hos din hostingudbyder for at oprette forbindelse og lancere din nye hjemmeside.

Tilpasning af den færdigbyggede hjemmeside.

Min MasterClass er for “Gør-det-selv”-brugere. Den er lavet til personer, som gerne vil gøre det selv. Hvis du foretrækker at andre bygger den, så kan du hyre mig til at bygge den for dig. Se eventuelt mine priser her.

I forløbet lærer jeg dig, hvordan du installerer min færdigbyggede hjemmeside, og hvordan du ændrer teksterne, farverne og billederne, så de matcher dit brand og din forretning.

Ja! Jeg har lavet hjemmesideskabelonen med Elementor, én af verdens mest populære sidebygger. Du vil være i stand til at bruge den visuelle editor, hvilket betyder, at du ikke behøver at kunne kode. Du skal bare pege, klikke og redigere. Så nemt er det! Derudover giver jeg detaljerede instruktioner om, hvordan du ændrer næsten alle aspekter af din hjemmeside. Og Elementor har uendelige mængder af YouTube-videoer og -artikler, der lærer dig, hvordan du laver enhver tænkelig ændring.

OBS: Nogle af linksne på denne side er “affiliate links”. Det betyder, at hvis du klikker på linket og køber varen, så vil jeg modtage en mindre kickback i form af affiliate-kommission.

Ja! Du kan selv foretage ændringer på din hjemmeside. Jeg viser dig i detaljer, hvordan du tilføjer nye sider, sletter sider og redigerer sider.

Jeg viser dig, hvordan du opretter din hjemmeside via Simply.com, og hvordan du logger ind på din hjemmeside.

Når du har oprettet din hjemmeside, så vil du få tildelt en URL og login-oplysninger.

Kontakt din hostingudbyder, hvis du har spørgsmål, da det kan være forskelligt fra hostingudbyder til hostingudbyder.

Hvis du blot ønsker at foretage små ændringer, så vil mine instruktioner, være nok. Jeg anbefaler dog altid, at man bør arbejde sammen med en professionel webdesigner såfremt man har større ændringer eller ønsker til sin hjemmeside.

Alternativt, kan du muligvis finde løsninger på Elementors “How-to”-artikler og deres YouTube-kanal.

Ja! WordPress er bygget til tilpasninger og integrationer med alle mulige plugins og anden software. Hvis du har brug for hjælp til at integrere et plugin på din hjemmeside, så skal du kontakte supportteamet bag plugin’et. De vil være i stand til at give de instruktioner, som du har brug for.

*Prisen stiger 1. april 2023.

Det får du.

Det får du for din investering.

TIDSBEGRÆNSET TILBUD

Få adgang til min MasterClass, tiltræk købeklare kunder til din hjemmeside og gør dine besøgende til loyale ambassadører, så du kan øge din omsætning.

DKK 20.000,-
DKK 10.000,-*

*Mulighed for betaling i fire rater. Spar 50% ved at tilmelde dig inden 1. april 2023. Priserne er ekskl. moms.

Forløbet indeholder:

Ansøg om optagelse.

Er du klar til at tage 100 % ejerskab over din egen hjemmeside, få succes med den og være pavestolt af den?

Så book en 30-minutters samtale med mig, hvor vi finder ud af, om min MasterClass kan hjælpe dig. Her vil vi tage en uforpligtende samtale, hvor jeg spørger ind til din situation, ønsker og mål, og derigennem finder ud af, om jeg kan hjælpe dig. For jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg kun tillader mig at arbejde sammen med ambitiøse mennesker, der ikke springer over, hvor gærdet er lavest.

Vælg en dato og et tidspunkt i nedenstående kalender inden 1. april 2023 og spar 50%. Jeg ser frem til at tale med dig. ☺