Priser

Cases

Shop

Case

Float Studio

Få skræddersyet en hjemmeside, der matcher din forretning.

Opsætning af ny WordPress-løsning til Float Studio

Floatstudio gør det nemt at tage en pause fra hverdagen i deres lille retreat, og de har formået at skabe to oaser – én i Aarhus Midtby og én i Indre København – hvor man kan lægge hverdagens stress og jag bag sig.

I samarbejde med Storytelling Media ApS lød denne opgave på at gøre Float Studios nye hjemmeside lys og mere indbydende, samt at tage brugere, der endnu ikke har prøvet at floate før, i hånden.

Vigtigst af alt var dog, at hele købsrejsen på sitet blev mere lean og brugervenlig. Eksempelvis bliver brugere ikke længere ledt væk, men bliver i stedet nu på siden via bookingsystemet fra EasyMe, når de køber eller booker.

Float Studio logo

Før

Efter

Testimonial

"Peter arbejder non-stop, indtil alle er tilfredse"

Peter har været med til at skabe vores hjemmeside floatstudio.dk. Det har været en ren fornøjelse at arbejde sammen med med ham - både personligt og professionelt. Han ved, hvad han laver. Han arbejder non-stop på en opgave, indtil alle er tilfredse, og han overholder alle deadlines, samt er yderst fleksibel. Vi kommer til at bruge ham til alt vores online fremover, og vi har prøvet noget forskelligt siden vi startede i 2019.

Peter får vores største anbefalinger, og vi glæder os bare over, at han nu er vores samarbejdspartner i et marked, der kan være svært at finde hoved og hale i.
Nikolai Kristensen
Medejer, Float Studio
Float Studio

Billedbåren løsning med fokus på hastighed

Hjemmesiden til tankestregen.com er bygget i sidebyggeren Elementor og på WP Astra-temaet, der gør, at sitet indlæses lynhurtigt.

Afspil video
Peter Eistrup

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Jeg er meget interesseret i at høre mere om dit projekt og vil gerne tage en uforpligtende snak med dig. Ring til mig på +45 51 94 23 15 eller send en mail på pei@eistrupweb.dk.