Elementor-hjælp

Sidder du fast med Elementor? Så kan jeg hjælpe dig.

Få hjælp til din WordPress Elementor hjemmeside.

Hvis du sidder fast eller har udfordringer med Elementor og har brug for hjælp, så er jeg den helt rette at tage fat i.

Jeg har i efterhånden mange år benyttet mig af sidebyggeren, Elementor, og kan derfor godt tillade mig at kalde mig selv for en Elementor ekspert.

Alle de hjemmesider, som jeg laver, uden undtagelse, bliver bygget med Elementor. Jeg mener, at det er den bedste sidebygger til WordPress, som findes på markedet – og der findes en hel del. Mulighederne er mange, og det er næsten kun ens kreativitet eller fantasi, der sætter grænser for, hvad man kan opnå med sidebyggeren. Dog kan de uanede muligheder også til tider være kilden til mange frustrationer.

Med flere års brug af Elementor, så tør jeg godt at kalde mig selv for lidt af en Elementor-specialist. Jeg har her, samlet et udpluk af de hjemmesider, som jeg har bygget med sidebyggeren.

Hvis du står og har behov for det, så vil jeg mere end gerne give dig en hjælpende hånd, hvis du sidder fast i et Elementor-projekt, eller hvis du har fundet ud af, at den hjemmeside du har bygget i Elementor, ser knap så godt ud på små mobile skærme. Også selvom du blot har et spørgsmål, som Google ikke kan besvare. 😉

×

Elementor-færdigheder

Her er nogle eksempler på, hvad jeg kan hjælpe dig med, hvis du sidder fast med dit Elementor-projekt.

Responsiv tilpasning

Til tider, så kan det godt være lidt af en tidsrøver og kompleks opgave, at få en Elementor-side til at fungere 100 % på alle mulige skærmstørrelser. Selv bruger jeg rigtig mange timer på at tilpasse mine webdesigns til mobilenheder og tablets. Derfor kan jeg hjælpe dig.

Hero-billede

Driller teksten i din top-sektion - også kaldet hero-sektion? Har du udfordringer med designet eller kan du heller ikke få baggrundsbilledet til at se godt ud? Det kan også være, at du måske ikke helt opnår den ønskede animation, som du har set på en anden hjemmeside? Lad mig kigge på det.

Skabeloner

Noget af det smarte ved Elementor, er, at man kan bygge skabeloner af eksempelvis ens header, footer, blog osv., som man kan genbruge igen og igen. På denne måde, skal man kun opdatere ét sted og så slår det igennem på hele ens hjemmeside. Disse skabeloner kan jeg hjælpe med at lave.

Teknisk support

Der kan være gange, hvor du står med hovedet i postkassen og der er ting, som ud af det blå ikke længere virker på din Elementor-hjemmeside. Her kan jeg tilbyde hjælp i form af teknisk support, hvor jeg på bedste vis vil forsøge at guide dig, så fejlen(e) kan løses.

Landingsider

Har du behov en flot, effektiv og konverterende landingsside til eksempelvis opsamling af tilmeldinger til nyhedsbreve eller promovering af et produkt, så er jeg også leveringsdygtig i dette.

Re-design

Har du selv prøvet at designe en hjemmeside, men må erkende, at kompetencerne desværre ikke rækker helt som du havde håbet på? Så kan jeg hjælpe med at få din Elementor-side til at spille.

Freelance webdesigner, der skaber hjemmesider, som konverterer

Skal jeg hjælpe dig med Elementor?

Hvis du har brug for en Elementor-specialist, så vil jeg meget gerne hjælpe dig. Uanset, om det er større eller mindre opgaver. Ring til mig på +45 51 94 23 15 eller send en mail på pei@eistrupweb.dk.

Prisberegner

Få udregnet din estimeret pris på 2 minutter

Start prisberegneren

0$

Tak for din forespørgsel. Du vil i løbet af kort tid modtage dit prisestimat.

Se mine cases her

Hvilken type hjemmeside ønsker du?

Online visitkort hjemmeside. Typisk til en selvstændig eller mindre virksomhed.

Standard hjemmeside. Typisk til mellemstore virksomheder.

Professionel hjemmeside. Typisk til de større virksomheder.

Du skal vælge for at kunne fortsætte

Næste

Skal din hjemmeside have nogle specielle funktioner?


Du skal vælge for at kunne fortsætte

Næste

Har du eller din virksomhed en designmanual?
Du skal vælge for at kunne fortsætte

Næste

Vil du foretrække, at jeg vedligeholder den tekniske del af din hjemmeside?

Med min serviceaftale er 30 minutter af min tid inkluderet - hver måned (værdi: 450 kr.). De minutter kan bruges på alt fra hjælp til opdatering af sider, tekster, billeder, support eller noget femte. Udover det, så sørger jeg for, at din hjemmeside altid er up-to-date rent teknisk, samt sikker. Pris: 499 kr. ekskl. moms pr. måned.
Du skal vælge for at kunne fortsætte

Næste

Hvor mange sider / undersider?

Forside, services, blog, om, kontakt, osv. ...

Du skal vælge for at kunne fortsætte

Næste

Du er næsten i mål ...

The final estimated price is :

Udfyld nedenstående formular og få tilsendt din estimeret pris på mail. Det er naturligvis uforpligtende.

Efterfølgende skal du være velkommen til at booke en samtale med mig, hvor vi kan tage en uddybende snak om dit projekt.

Venlig hilsen

Peter Eistrup
CEO & webdesigner

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
Total:

Send min estimeret pris