Elementor-hjælp

Sidder du fast med Elementor? Så kan jeg hjælpe dig.

Få hjælp til din WordPress Elementor hjemmeside.

Hvis du sidder fast eller har udfordringer med Elementor og har brug for hjælp, så er jeg den helt rette at tage fat i.

Jeg har i efterhånden mange år benyttet mig af sidebyggeren, Elementor, og kan derfor godt tillade mig at kalde mig selv for en Elementor ekspert.

Alle de hjemmesider, som jeg laver, uden undtagelse, bliver bygget med Elementor. Jeg mener, at det er den bedste sidebygger til WordPress, som findes på markedet – og der findes en hel del. Mulighederne er mange, og det er næsten kun ens kreativitet eller fantasi, der sætter grænser for, hvad man kan opnå med sidebyggeren. Dog kan de uanede muligheder også til tider være kilden til mange frustrationer.

Med flere års brug af Elementor, så tør jeg godt at kalde mig selv for lidt af en Elementor-specialist. Jeg har her, samlet et udpluk af de hjemmesider, som jeg har bygget med sidebyggeren.

Hvis du står og har behov for det, så vil jeg mere end gerne give dig en hjælpende hånd, hvis du sidder fast i et Elementor-projekt, eller hvis du har fundet ud af, at den hjemmeside du har bygget i Elementor, ser knap så godt ud på små mobile skærme. Også selvom du blot har et spørgsmål, som Google ikke kan besvare. 😉

×

Elementor-færdigheder

Her er nogle eksempler på, hvad jeg kan hjælpe dig med, hvis du sidder fast med dit Elementor-projekt.

Responsiv tilpasning

Til tider, så kan det godt være lidt af en tidsrøver og kompleks opgave, at få en Elementor-side til at fungere 100 % på alle mulige skærmstørrelser. Selv bruger jeg rigtig mange timer på at tilpasse mine webdesigns til mobilenheder og tablets. Derfor kan jeg hjælpe dig.

Hero-billede

Driller teksten i din top-sektion - også kaldet hero-sektion? Har du udfordringer med designet eller kan du heller ikke få baggrundsbilledet til at se godt ud? Det kan også være, at du måske ikke helt opnår den ønskede animation, som du har set på en anden hjemmeside? Lad mig kigge på det.

Skabeloner

Noget af det smarte ved Elementor, er, at man kan bygge skabeloner af eksempelvis ens header, footer, blog osv., som man kan genbruge igen og igen. På denne måde, skal man kun opdatere ét sted og så slår det igennem på hele ens hjemmeside. Disse skabeloner kan jeg hjælpe med at lave.

Teknisk support

Der kan være gange, hvor du står med hovedet i postkassen og der er ting, som ud af det blå ikke længere virker på din Elementor-hjemmeside. Her kan jeg tilbyde hjælp i form af teknisk support, hvor jeg på bedste vis vil forsøge at guide dig, så fejlen(e) kan løses.

Landingsider

Har du behov en flot, effektiv og konverterende landingsside til eksempelvis opsamling af tilmeldinger til nyhedsbreve eller promovering af et produkt, så er jeg også leveringsdygtig i dette.

Re-design

Har du selv prøvet at designe en hjemmeside, men må erkende, at kompetencerne desværre ikke rækker helt som du havde håbet på? Så kan jeg hjælpe med at få din Elementor-side til at spille.

Freelance webdesigner, der skaber hjemmesider, som konverterer

Skal jeg hjælpe dig med Elementor?

Hvis du har brug for en Elementor-specialist, så vil jeg meget gerne hjælpe dig. Uanset, om det er større eller mindre opgaver. Ring til mig på +45 51 94 23 15 eller send en mail på pei@eistrupweb.dk.

GRATIS WHITEPAPER

Undgå disse fejl og opnå succes!

Modtag min GRATIS “7 typiske WordPress-fejl i 2022”-guide og undgå de typiske fejl som hjemmeside-ejer, så du kan opnå succes med din hjemmeside.