Priser

Cases

Shop

Lokal indsigt, landsdækkende rækkevidde

Om EistrupWeb

Med EistrupWeb, så får du mere end 15 års erfaring og en dedikeret partner, der vægter troværdighed, tillid og transparens.

Troværdighed

Hvert projekt bliver bygget på et solidt fundament af ærlighed og faglighed.

Tillid

Min tilgang skaber langvarige og tillidsfulde relationer.

Transparens

Åben kommunikation er kernen i alle mine samarbejder.

Din trygge vej til digital succes: Over 15 års erfaring i online løsninger og fokuseret rådgivning.

Mit navn er Peter Eistrup. Med over 15 års erfaring i webdesign og digital markedsføring kan jeg tilbyde dig en tryg og sikker proces, når det kommer til din virksomheds online tilstedeværelse. Jeg forstår, at en hjemmeside er mere end bare visuelt design; det er fundamentet for din virksomheds troværdighed og det første indtryk mange får af dig.

Fra første skridt til det færdige produkt, er jeg dedikeret til at tilbyde dig en velovervejet og grundig service. Jeg går i dybden med dine behov og ønsker, så vi sammen kan skabe en digital løsning, der skaber en ægte følelse af tillid og tryghed for dine kunder.

Min baggrund i ledende positioner inden for e-handel og detailhandel giver mig den praktiske erfaring, der er nødvendig for at forstå dine udfordringer og muligheder. Og med mig ved din side, er du ikke alene. Jeg er her for at give dig klar vejledning og sikre, at du føler dig tryg gennem hele processen.

Overvejer du at få ny hjemmeside eller digital markedsføringsstrategi? Med mig som din samarbejdspartner kan du føle dig tryg, velinformeret og sikker i dit valg.

Juni, 2009

Uddannet multimediedesigner

I juni 2009 bliver jeg færdiguddannet multimediedesigner på Aarhus Erhvervsakademi.

Juni, 2009

Februar, 2011

Ansat ved Jyllands-Posten

Jeg bliver ansat ved Jyllands-Posten som Multimediedesigner.

Februar, 2011

November, 2012

Ansat ved Shoe-d-vision (Skoringen)

Jeg bliver ansat ved Shoe-d-vision, der er kædekontoret for skokæden, Skoringen. Her havde jeg ansvaret for drift og udvikling af skoringen.dk og skoringen.no.

November, 2012

Marts, 2018

Består “Digital projektledelse”

Jeg består enkeltfaget “Digital projektledelse” på “Diplomuddannelsen i digital konceptudvikling” med et 12-tal til den mundtlige eksamen.

Marts, 2018

August, 2021

EistrupWeb er en realitet

I august 2021 træffer jeg den store beslutning om at gå selvstændig og stifter EistrupWeb.

August, 2021

Oktober, 2024

Kommende kundetypeuddannet

Oktober 2023 starter jeg på kundetypeuddannelsen, hvor jeg til marts 2024, kan kalde mig “certificeret kundetypeekspert”.

Oktober, 2024

Mit kerneformål er at skabe en tryg og sikker vej for virksomheder til at opnå online succes. Det gør jeg gennem klar og ærlig kommunikation, samt ved at nære langvarige relationer, baseret på gensidig tillid.

Sådan forløber vores samarbejde, trin for trin.

Jeg benytter mig af en effektiv og gennemprøvet model, der hedder “The 6D Process”. Det sikrer en velstruktureret og forudsigelig tilgang til dit projekt, som jeg ved er vigtig for at du kan føle dig tryg i hele processen. Du kan læse mere om denne model på siden herunder, hvor jeg detaljeret forklarer hvert skridt i processen.

Det bedste af det hele er, at du ikke behøver nogen forudgående kendskab til tekniske termer eller processer. Jeg er her for at hjælpe og guide dig gennem hvert trin, give dig klar og præcis information, og sikre, at du føler dig tryg og velinformeret.

Når vi har underskrevet en samarbejdsaftale, så vil jeg tage dig igennem hvert af de seks trin i “The 6D Process”. På den måde kan du føle dig sikker på, at vi sammen når dine mål på den mest effektive og trygge måde.
01.

Discover

(Undersøge)

Vi starter med at tage os tid til at forstå, hvor din virksomhed befinder sig lige nu. Vi identificerer, hvilken kundetype dit produkt eller din ydelse henvender sig til, og præciserer dine mål med hjemmesiden. Det er fundamentet, som sikrer, at vi er på rette vej.

02.

Define

(Definere)

Det næste skridt er at fastslå, hvad din udfordring præcist er, så vi alle er enige. Når det er på plads, så fremlægger jeg en trinvis plan med konkrete løsninger, der vil adressere udfordringen.

03.

Design

(Designe)

Efter dine ønsker er nøje afstemt, så vil jeg udarbejde et designforslag til din hjemmeside baseret på din kundetype.

04.

Develop

(Udvikle)

Når du er tilfreds med designforslaget, så skrider jeg til handling på den tekniske front og begynder udviklingen af din hjemmeside.

05.

Deploy

(Teste)

For at sikre en jævn og overskuelig proces, så uploader jeg løbende mit arbejde på en testserver. Det giver dig mulighed for at følge med i projektets fremgang.
06.

Deliver

(Levering)

Det endelige og mest tilfredsstillende skridt er, når jeg kan overdrage den fuldførte hjemmeside til dig. Efter en vellykket testfase, så leverer jeg din nye hjemmeside, klar til at imødekomme dine mål.

Hvorfor vælge mig?

En investering i mig, er en investering i din forretning.

Min første prioritet er at give dig ro i sindet ved grundigt at lytte til dine specifikke behov og udfordringer. Denne dybdegående forståelse danner et solidt fundament af tillid og sikkerhed, som du kan bygge din virksomheds online succes på.

Med en klar forståelse for din unikke situation, så tilbyder jeg dig gennemtænkte og sikre strategier. Det sikrer, at vi sammen skaber en online løsning, der ikke kun tilgodeser dine individuelle behov, men som også fungerer som et stærkt element, der tiltrækker nye kunder til din forretning. Du kan føle dig fuldstændig tryg og velinformeret i hvert skridt af vores samarbejde.
Jeg anvender “The 6D Process“, en beprøvet og agil projektmodel, som giver dig sikkerhed for, at vi bruger tiden effektivt.

Kombineret med korrekturværktøjet “Atarim”, hvor vi kan kommunikere klart og direkte omkring hjemmesiden, tilbyder jeg en fuldstændig gennemskuelig og tryg proces. Det gør det muligt at levere din hjemmeside i en tidsramme på blot 4-6 uger, så du kan føle dig sikker på, at dit projekt forbliver på sporet.
Med mere end 15 års erfaring i den digitale branche og endnu længere tid med hjemmesideudvikling som hobby, så kan jeg tilbyde en dybdegående forståelse for de rigtige værktøjer og løsninger.

Det giver dig trygheden og sikkerheden i at vide, at jeg kan vælge de mest pålidelige løsninger til at vækste din forretning.
Med en erfaring på over 15 år i WordPress, så er jeg mere end bekendt med alle nuancer af platformen.

Det giver dig en tryghed i at vide, at du arbejder med en ægte specialist, som kan guide dig sikkert gennem dit projekt.
Udover min specialisering i WordPress og Elementor, så tilbyder jeg en bred vifte af digitale kompetencer. Dette inkluderer alt fra konverteringsoptimering og SEO til designværktøjer som Photoshop og InDesign.

Jeg tilbyder en helhedsløsning, så du kan føle dig tryg og sikker i, at din virksomheds digitale behov er dækket på alle fronter.

Udtalelser.

Book en gratis samtale med Peter Eistrup

Dit nye projekt begynder med et 30-minutters formøde.

Til vores møde vil vi: