Priser

Cases

Forløb

Om EistrupWeb.

Freelance webdesigner og digital schweizerkniv med speciale i WordPress-løsninger.

Min mission

At hjælpe virksomheder med at få mest ud af deres hjemmesider. Dette gennem opsætning af WordPress-løsninger eller via optimering af eksisterende hjemmeside-løsninger.

Min vision

At blive den foretrukne samarbejdspartner for virksomheder, når det kommer til optimering af deres hjemmeside-løsninger.

Mine værdier

Ut elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar. Etiam erat lectus, finibus eget commodo quis, tinci dunt eget leo. Nullam quis vulpu tate orci, ac accum san quam. Morbi frin gilla congue libero.

Mit formål

Ut elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar. Etiam erat lectus, finibus eget commodo quis, tinci dunt eget leo. Nullam quis vulpu tate orci, ac accum san quam. Morbi frin gilla congue libero.

Manden bag EistrupWeb

Autodidakt og teknisk digital “nørd” med fokus på detaljen

… og din forretning.
Mit navn er Peter Eistrup. Siden jeg som ung knægt i 7. klasse lavede min første hjemmeside ved hjælp af Microsofts nu hedengangne “FrontPage”, har jeg på hobby-basis haft en passion for udvikling af hjemmesider. I løbet af årene er jeg blevet stor fan af det meget brugervenlige CMS, WordPress, som jeg i dag udelukkende bruger, når jeg laver hjemmesider for kunder.

Udover hjemmesider, så har jeg også en stor kærlighed for digital marketing med alt hvad det indebærer. Jeg har de seneste knap 10 år siddet i en stilling som E-commerce Manager i en større skandinavisk retail-kæde, hvor jeg blandt andet havde ansvaret for udvikling, optimering og drift af to webshops. I løbet af den periode, havde jeg berøring med SEO, SEM, display-annoncering, salg, projektledelse, digital marketing, analyse, grafisk udvikling og meget mere.

Med EistrupWeb, og dermed mig, får du altså en freelance webdesigner og ikke mindst en samarbejdspartner, der kender det digitale landskab, hvad der rører sig og hvad der skal til, for at skaffe kunder til din forretning. Enten igennem en ny hjemmeside eller via digital marketing.

Sådan forløber et samarbejde.

Jeg benytter mig af en model, der hedder “The 6D Process”, som du kan læse mere om herunder. Modelen har en agil tilgang til hurtig udvikling af hjemmesider og jeg har kun haft gode erfaringer med projektmodellen.

Du behøver ingen forudgående kendskab til hverken projektmodel, system eller farver for at komme i gang. Jeg sørger for igennem hele processen at tage dig i hånden og fortælle dig, hvad jeg har behov for fra dig. Når mit sendte tilbud er accepteret, og vi har indgået en samarbejdsaftale, så vil et forløb med mig oftest se sådan her ud:

01.

Discover

(Undersøge)

Inden noget påbegyndes, er det nødvendigt først at forstå, hvor din virksomhed står i øjeblikket, og hvad du ønsker at den skal opnå.

02.

Define

(Definere)

Næste trin er at definere udfordringen, så alle er helt enige. Når udfordringen er identificeret, så kan jeg tilbyde trinvise løsningsbaserede tilgange.
03.

Design

(Designe)

Når dine ønsker er fastsat, så vil jeg lave et forslag til, hvordan din hjemmeside kan se ud. Her vil jeg naturligvis tage højde for eventuelle farveønsker.
04.

Develop

(Udvikle)

Når du er tilfreds med det indledende design, der er blevet præsenteret for dig, går jeg videre med den tekniske del af forløbet og udvikler din hjemmeside.
05.

Deploy

(Teste)

Jeg kan godt lide hurtig fremdrift, så derfor lægger jeg løbende alt op på testservere, så du samtidig kan følge med omkring dit hjemmeside-projekt.
06.

Deliver

(Levering)

Det mest tilfredsstillende trin er at levere den hjemmeside, vi i fællesskab har skabt. Når alt ser godt ud efter testfasen, leverer jeg hjemmesiden til dig med et stort smil.

Hvorfor vælge mig?

En investering i mig, er en investering i din egen forretning.

Først og fremmest, så er jeg god til at lytte. Dernæst er jeg god til at forstå ting hurtigt. Med disse to egenskaber, så kan jeg på ganske kort tid sætte mig ind i din forretning og dine udfordringer.

På den baggrund kan jeg komme med brugbare løsninger, der imødekommer dine behov og ønsker samtidig med, at de vil få din hjemmeside til at drive flere kunder til din forretning.

Jeg gør brug af den agile projektmodel, der hedder “The 6D Process“, som sparer en masse tid ved et projekt gevaldigt. Sammen med korrekturværktøjet “Atarim”, hvor al kommunikation omkring hjemmesiden foregår, er det muligt at levere en hjemmeside på mellem 2-6 uger.

Jeg har været i den digitale branche i mange år og har i endnu flere år udviklet hjemmesider i min fritid. Jeg ved kender til de rette værktøjer og løsninger, der findes på markedet, og som kan bruges til at vækste din forretning.

Med mere end 15 års erfaring med WordPress, så kender jeg det til hudløshed og kan derfor med rette kalde mig specialist.

Udover WordPress-løsninger, så har jeg erfaringer med konverteringsoptimering, SEO, SEM, Display annoncering, UX/UI, Photoshop, InDesign, Mailmarketing og meget mere.

Testimonials

Peter Eistrup

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Jeg er meget interesseret i at høre mere om dit projekt og vil gerne tage en uforpligtende snak med dig. Ring til mig på +45 51 94 23 15 eller send en mail på pei@eistrupweb.dk.
GRATIS WHITEPAPER

Undgå disse fejl og opnå succes!

Modtag min GRATIS “7 typiske WordPress-fejl i 2023”-guide og undgå de typiske fejl som hjemmeside-ejer, så du kan opnå succes med din hjemmeside.