Byg din egen hjemmeside med WordPress og Elementor.

Få sparring og hjælp til din hjemmeside, mens du selv bygger den.

Byg din egen
WordPress-hjemmeside med Elementor

Spar penge ved at bygge
din hjemmeside selv

Byg en hjemmeside,
som du er stolt af

Du vil gerne bygge din egen hjemmeside, men du ved ikke, hvor du skal starte.

Du fortjener en hjemmeside, som du selv har bygget, og som du kan være stolt af.

Jeg hjælper dagligt folk med samme udfordringer som dig.

Du vil gerne spare penge ved at bygge din egen hjemmeside. Det forstår jeg fuldt ud. Du vil også gerne have fuld kontrol og ejerskab over din egen hjemmeside, så du ikke skal ud at hyre en konsulent for at få hjælp. Det forstår jeg også godt. Du ved måske bare ikke helt, hvordan du kommer i gang.

Jeg har flere års erfaring med både WordPress og Elementor, og jeg har hjulpet mange selvstændige og mindre virksomheder med at bygge deres hjemmesider, som du kan se her.

Jeg oplever dog flere og flere, som gerne selv vil bygge deres hjemmeside, men de ved bare ikke, hvor de skal starte, når det kommer til teknisk opsætning af en hjemmeside osv..

Derfor tilbyder jeg at installere WordPress og Elementor for dig, samt ét af markedets bedste SEO-plugin, så du kan få de bedste forudsætninger, for at opnå topresultater på Google.

Udover det, så tilbyder jeg otte timer af min tid til sparring om alt, der har med din hjemmeside at gøre, så du i sidste ende får en hjemmeside, som du kan være stolt af – grundet din egen indsats.

Start med at bygge din egen hjemmeside, allerede i dag.

*Kræver “Premium”-Starter Kit-pakken

3 nemme trin til at bygge din egen hjemmeside.

1. Book en samtale

I samtalen vil vi undersøge, om jeg kan hjælpe dig med dit projekt

2. Byg selv din hjemmeside

Jeg installerer WordPress og Elementor, og du bygger selv. Undervejs vil der være sparring, hjælp og support at hente.

3. Opnå succes

Byg en hjemmeside, som konverterer og som du kan være stolt af.

"Vi har endelig fået ro i maven"

Vi har endelig fået ro i maven og langt færre bekymringer. Peter får vores største anbefalinger, og vi glæder os over, at han nu er vores samarbejdspartner i et marked, der kan være svært at finde hoved og hale i.
Nikolai Kristensen
Medejer, Float Studio

WordPress og Elementor Starter Kit.

Basic

WordPress + Elementor Starter Kit

kr. 4.995

/ekskl. moms

Premium

WordPress + Elementor Starter Kit

kr. 9.995

/ekskl. moms
(Værdi: +20.000 kr. ekskl. moms)

Hvad opstartspakken indeholder:

Book en samtale.

Er du klar til at tage 100 % ejerskab over din egen hjemmeside, få succes med den og være pavestolt af den?

Så book en 30-minutters samtale med mig, hvor vi finder ud af, om jeg kan hjælpe dig. For skal jeg være helt ærligt, så tillader jeg mig kun at arbejde sammen med ambitiøse mennesker, der ikke springer over, hvor gærdet er lavest.

Vælg en dato og et tidspunkt i nedenstående kalender, og så vil jeg se frem til at tale med dig. ☺

Bestillingsformular.

Indtast dine oplysninger, vælg en opstartspakke og tryk på “send bestilling”.

Bestillingen er ikke bindende, før du er blevet kontaktet og vi har aftalt nærmere. Du skal derfor ikke have penge op af lommen.

Du er velkommen til at kontakte mig på enten +45 51 94 23 15 eller pei@eistrupweb.dk.

Se her, hvad pakkerne indeholder.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål til min opstartspakke, som ikke er besvaret i nedenstående mest stillede spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i mig.

Nej. ☺

Med sidebyggeren, Elementor, får du et nemt og intuitivt værktøj til at bygge din hjemmeside. Ved hjælp af drag & drop-funktion, så har det ikke været nemmere at lave en hjemmeside i dag. 

Er det en fordel at kunne kode? Ja, bestemt, men det er på ingen måde et krav eller påkrævet. Alle kan være med. ☺

Nej, det gør du ikke. ☺

Min WordPress + Elementor Starter Kit er opstået grundet et større og større behov i markedet.

Jeg oplever nemlig flere, der gerne selv vil bygge deres egen hjemmeside, for enten at spare penge eller fordi de ikke kan vente på en udvikler. De har måske lidt erfaringer med WordPress og/eller Elementor, men ved bare ikke, hvordan de skal komme videre.

I min opstartspakke følger der sparring og hjælp med, hvor alle spørgsmål vedrørende ens hjemmeside kan stilles.

Når jeg har modtaget din bestilling, og vi har talt sammen i enten et telefon- eller videoopkald for at aftale nærmere, så vil jeg sende en faktura, som skal betales via en bankoverførsel.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål til de to opstartspakker, som ikke er besvaret i nedenstående mest stillede spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i mig.

Når du har udfyldt formularen på denne side og trykket på send, så modtager jeg en mail med dine oplysninger. Jeg vil herefter hurtigst muligt kontakte dig og aftale nærmere omkring installationen af WordPress, Elementor, et tema og et SEO-plugin på dit webhotel. Har du endnu ikke sidstnævnte, så kan jeg også hjælpe dig med dette.

Når førnævnte er installeret, så vil jeg give dig 1 times overdragelse, hvor jeg viser dig det mest basale, som du skal være opmærksom på. Du kan herefter begynde at bygge din hjemmeside selv.

Alt efter om du har bestilt et Basic- eller Premium-Starter Kit, så følger der også sparring med, så du kan stille mig alle de spørgsmål, som du måtte have vedrørende din hjemmeside.

I begge opstartspakker, så sørger jeg for at installere WordPress, men her ophører sammenligningen også.

For i Premium-opstartspakken følger nogle PRO-plugins med, som du normalt selv vil skulle betale for.

Det drejer sig om:

  • Elementor Pro, der giver dig mange flere designmuligheder og funktioner end Elementor Basis-udgaven.
  • Rank Math PRO SEO, der giver dig endnu bedre forudsætninger for at nå til tops på Google.
  • Rocket WP, der sikrer, at din hjemmeside bliver lynende hurtig.
  • WPForms Elite, der gør det at bygge formularer til en leg. Byg kontaktformularer, nyhedsbrevsformularer og meget andet.
Udover ovenstående, så følger 8 timers hjælp og sparring med i Premium-pakken. Her kan alle spørgsmål vedrørende din hjemmeside stilles. Alene dette har en værdi á 7.200 kr. ekskl. moms.

Når jeg har modtaget din bestilling, og vi har talt sammen i enten et telefon- eller videoopkald for at aftale nærmere, så vil jeg sende en faktura, som skal betales via en bankoverførsel.

Nej. ☺

Med sidebyggeren, Elementor, får du et nemt og intuitivt værktøj til at bygge din hjemmeside. Ved hjælp af drag & drop-funktion, så har det ikke været nemmere at lave en hjemmeside i dag. 

Er det en fordel at kunne kode? Ja, bestemt, men det er på ingen måde et krav eller påkrævet. Alle kan være med. ☺

Nej, det gør du ikke. ☺

Mine WordPress + Elementor Starter Kits er opstået grundet et større og større behov i markedet.

Jeg oplever nemlig flere, der gerne selv vil bygge deres egen hjemmeside, for enten at spare penge eller fordi de ikke kan vente på en udvikler. De har måske lidt erfaringer med WordPress og/eller Elementor, men ved bare ikke, hvor de skal starte.

Alt efter hvilken opstartspakke man vælger, så følger der sparring og hjælp med, hvor alle spørgsmål vedrørende ens hjemmeside kan stilles mig.

×
×

Vil du have hjælp og sparring til at bygge din egen hjemmeside?

Hvis du gerne vil i gang med at bygge din egen hjemmeside, men du ved ikke helt, hvor du skal starte, så vil jeg meget gerne hjælpe dig i gang. Ring til mig på +45 51 94 23 15 eller send en mail på pei@eistrupweb.dk.