Priser

Cases

Shop

Case

Focus Bio Energy

Få skræddersyet en hjemmeside, der matcher din forretning.

Opsætning af ny WordPress- og Elementor-løsning til Focus Bio Energy

Focus Bio Energy er en dansk ingeniør- og projektvirksomhed, der gennem virksomhedens medarbejderes erfaring, har mere end 30 års viden i omdannelse af biomasse til energi ved forbrænding, som derved skaber termisk energi i form af damp.

I et tæt samarbejde med Storytelling Media, så har omdrejningspunktet på det nye focusbioenergy.com været, at gøre omdannelse af biomasse til damp mere forståeligt via nye tekster og illustrationer, samt blogindlæg.

Resultatet er blevet en mere stilren og professionel, samt lynhurtig hjemmeside lavet i WordPress og Elementor. Samtidig er hjemmesiden også visuelt blevet mere “grøn”.

Før

Efter

Peter satte nye tanker igang omkring vores hjemmeside, og inden vi fik set os om, havde vi et nyt udtryk.

Det har været et fantastisk forløb, hvor vi føler Peter virkeligt har hørt vores behov og udviklet på det. Selv efter færdig hjemmeside, anser vi ham som en sparringspartner, som vi nyder at bringe i spil så snart der er mulighed for det.
Jeanett Aagaard Grøn
Purchasing Manager, Focus Bio Energy

Kunsten at gøre omdannelse af biomasse til damp forståeligt

Med ikke-tekniske tekster og beskrivelser, samt illustrationer, så har hovedfokus været, at gøre omdannelse af biomasse til damp letforståeligt.

Ydermere, så har fokus også været at gøre opmærksom på Focus Bio Energys bidrag til den grønne omstilling. 

Afspil video
Book en gratis samtale med Peter Eistrup

Dit nye projekt begynder med et 30-minutters formøde.

Til vores møde vil vi: