Priser

Cases

Shop

Case

Skoringen

Få skræddersyet en hjemmeside, der matcher din forretning.

Opbygning af Skoringens digitale tilstedeværelse

Som E-commerce Manager ved Shoe-d-vision Amba fra november 2012 til juni 2021har jeg været med til at opbygge Skoringens E-commerce og digitale tilstedeværelse helt fra bunden.

Arbejdsopgaverne har været mange med hovedområdet indenfor onlinehandel og digitale discipliner. Jeg har desuden i perioden været fungerende projektleder for implementeringen af en ny digital platform. Et projekt til adskillige millioner kroner og som løb over flere år. 

Udover implementeringen af en ny digital platform, var jeg også med til at implementere Click&Collect, Klub Skoringen, Skoringen Børneunivers og Skoringens populære babypakke. Alt sammen tiltag, der har været med til at styrke Skoringens online position.

Testimonials

Opbygning af et nyt content børneunivers

I løbet af mine 8,5 år ved Skoringen (Shoe-d-vision Amba) var jeg også med til at projektlede og implementere Skoringen Børneunivers.

Skoringens Click & Collect-lampe
Skoringens babypakke
Peter Eistrup

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Jeg er meget interesseret i at høre mere om dit projekt og vil gerne tage en uforpligtende snak med dig. Ring til mig på +45 51 94 23 15 eller send en mail på pei@eistrupweb.dk.