Priser

Cases

Forløb

Mere end en webdesigner – din samarbejdspartner, du kan stole.

Jeg laver hjemmesider, der giver dig kunder.

Fra idé til lancering, sikrer jeg en tryg proces. Med over 15 års erfaring og en kommende certificering i Emotionelle Kundetyper®, skaber vi sammen en hjemmeside, der understøtter din forretning - og giver dig kunder.

Ydelser skabt til at give dig tryghed, tillid og succes online.

WordPress-hjemmesider

Jeg tilbyder grundige, skræddersyede hjemmesider, som er opbygget med en sikker og forudsigelig struktur, der respekterer din forretnings unikke behov. For mig er det vigtigt, at du føler dig tryg i hele processen.

Fokus ligger også på din kundetype, stabilitet, brugervenlighed og indhold, der er håndgribeligt og relevant for netop din målgruppe. Alt dette udgør fundamentet for en hjemmeside, der ikke kun lever op til dine forventninger, men som også skaber en tryg platform for dine potentielle kunder.

Mobiloptimeret webdesign

Jeg skaber brugervenlige og mobiloptimerede designs, der er både ordentlige og funktionelle. Disse designs er grundigt udviklet med dig og din kundetype som fundament, så du kan føle dig tryg og sikker.

Mit fokus er på stabile farvevalg, billedstil og skrifttyper, der ikke kun ser godt ud, men også skaber en følelse af tillid og relevans for din målgruppe. Dette er med til at sikre, at du får kunder, der føler sig velinformerede og trygge i deres valg.

1:1-rådgivning og workshops

Få udførlig og målrettet 1:1-rådgivning inden for Emotionelle Kundetyper, teknisk vejledning og hjemmesideskabelse. Alt vil være grundigt tilrettelagt din unikke situation, så du efterfølgende kan føle dig både tryg og sikker i dine valg online.

Deltag i skræddersyede workshops, hvor vi i et trygt og forudsigeligt fællesskab fokuserer på de specifikke behov, som du har for at få succes online. Mit mål er at give dig de redskaber og den viden, som du har brug for, så du kan træffe velovervejede og sikre valg for din forretning.

WordPress-serviceaftaler

Opnå fuldstændig ro i sindet med omhyggelige opdateringer, konstant overvågning og sikre backups af din WordPress-hjemmeside. Alle disse elementer er nøje planlagt for at give dig den tryghed og sikkerhed, som du søger.

Med min “Premium”-aftale, så får du yderligere 30 minutters dedikeret tid hver måned, samt en detaljeret månedlig statusrapport. Du kan derfor fokusere helt og holdent på din forretning, mens jeg tager mig af alle aspekter ved din hjemmeside med den største omhu.

Mine kunder har oplevet:

100 % omsætningsvækst

200 % stigning i organisk trafik

Større glæde og færre frustrationer

Den rette hjemmeside kan give dig den stabilitet og tryghed, som skaber fundamentet for en succesfuld virksomhed.

Din hjemmeside skal være en sikker støtte for din succes, ikke en hindring.

Du har investeret tid og omhu i din virksomhed og din hjemmeside, men resultaterne er endnu ikke som ønsket. Det er en situation, der kræver en tryg og sikker løsning.

Jeg forstår vigtigheden af en velovervejet strategi og har erfaringen til at guide dig sikkert igennem de udfordringer, du står overfor. Med en hjemmeside der fokuserer på netop det, dine kunder søger, kan vi skabe en stabil vækst for din virksomhed.

Oplever du følgende frustrationer?

Du fortjener en hjemmeside, der afspejler din virksomheds værdier og opbygger en tryg og langvarig relation til dine kunder.

Lad mig skabe den perfekte hjemmeside for dig.

Med mere end 15 års erfaring i at bygge og designe hjemmesider, så har jeg hjulpet en lang række soloselvstændige og virksomheder med at opbygge netop hjemmesider, der effektivt giver dem kunder og fremmer deres vækst. Jeg forstår dine udfordringer og jeg kan tilbyde den mest sikre og gennemprøvede løsning.

Uanset om målet er at tiltrække købeklare kunder, optimere konverteringsrater eller forstærke dit brand online, så er jeg her for at give dig den ro og sikkerhed, som du behøver for at lykkes. Vi arbejder i et tæt samarbejde for at sikre, at dine mål bliver forstået og opfyldt.

Tag det næste skridt med tryghed og sikkerhed: Book et gratis formøde, og lad os i fællesskab undersøge, om jeg kan hjælpe dig med at skabe en hjemmeside, der giver dig den succes og vækst, som du søger.

Mere end 50 virksomheder, har vist mig tillid.
Her er et udpluk af dem.

3 trin til at få din hjemmeside til at give dig loyale kunder.

Forstå din kundetype
Det allerførste og mest afgørende skridt for at skabe en effektiv og tryg hjemmeside er at identificere, hvem din ideelle kundetype er. Med en dybdegående forståelse af Emotionelle Kundetyper®, kan du skabe en hjemmeside, der kommunikerer klar og utvetydig til dine potentielle kunders dybeste behov og ønsker. Dette fundament af viden giver dig mulighed for at træffe informerede og sikre beslutninger i dit design og indhold.
Arbejd sammen med en certificeret kundetypeekspert
Der er mange eksperter på markedet, men kun få har den specialiserede viden inden for Emotionelle Kundetyper®. Når du vælger at arbejde sammen med en certificeret kundetypeekspert som mig, så sikrer du dig en hjemmeside, der taler direkte til dem, du ønsker at nå. Det giver dig en uovertruffen tryghed og sikkerhed, så du med ro i sindet kan fokusere på de andre vigtige aspekter af din virksomhed.
Tiltræk kunder, der er loyale
Loyalitet er ikke bare et populært ordvalg, det er et værdifuldt aktiv for din forretning. Med en hjemmeside skræddersyet til efter Emotionelle Kundetyper®, så får du de bedste forudsætninger for at etablere en langvarig relation til dine kunder. Det giver ikke blot en umiddelbar økonomisk gevinst, men også en stabil og pålidelig indtægtskilde, der gør det muligt for din virksomhed at vokse på en sikker og tryg måde over tid.

Succes-historier.

Ny hjemmeside til Tegnestuen Tankestregen

"Jeg sparer tid og frustrationer"

Peter er den mest professionelle samarbejdspartner jeg har haft til dato! Han er lynhurtig til at spotte, hvad opgaven går ud på og leverer altid 110 % på vores fællesprojekter!
Linda Riis Jensen
Ejer, Root Your Brand

"Mine konverteringer er blevet markant bedre"

Peter har med stor gejst, hjulpet mig med at bygge min hjemmeside, så den i dag ser mere professionel ud og konverterer bedre.
Kenneth Collins
Ejer, Body Correction

"Vi oplever vækst i vores organiske trafik, samt vores omsætning"

Vi har endelig fået ro i maven og langt færre bekymringer. Peter får vores største anbefalinger, og vi glæder os over, at han nu er vores samarbejdspartner i et marked, der kan være svært at finde hoved og hale i.
Nikolai Kristensen
Medejer, Float Studio

Skræddersyet hjemmeside, der skaber en tryg vej til nye, loyale kunder.

Peter Eistrup

Ofte stillede spørgsmål.

Vi indleder vores samarbejde med et gratis formøde, hvor vi omhyggeligt afdækker dine ønsker og behov for at sikre et godt fundament for vores samarbejde. Herfra vurderer vi, hvilken kundetype dine produkter eller ydelser tiltaler mest – dette bliver grundlaget for det videre arbejde.

Når vi har skabt en fælles forståelse, så påbegynder jeg designfasen, hvor vi i tæt samarbejde finjusterer og tilpasser, indtil vi har en løsning, som du føler dig tryg ved.

Efter din godkendelse af designet, så tager jeg mig af den tekniske implementering og sørger for, at alt fungerer, som det skal. Du vil også løbende teste løsningen.

Når hjemmesiden er lanceret, så står jeg til rådighed med support og vejledning i en måned for at sikre dig en stabil og sikker opstart.
Tidsrammen for projektets gennemførelse varierer og afhænger af forskellige faktorer som projektets størrelse, kompleksitet og individuelle behov.

I de fleste tilfælde, så ligger tidsforbruget på mellem fire og 12 uger fra projektets start til afslutning.
Efter vores indledende formøde og afklaring af dine specifikke behov og ønsker, så vil jeg kunne give dig en mere præcis tidsramme, som du trygt kan regne med.
Jeg har specialiseret mig i at arbejde med WordPress og Elementor, en sidebygger, som efter min erfaring er den mest pålidelige og effektive på markedet.

For at sikre, at din hjemmeside ikke bare ser godt ud, men også fungerer fejlfrit, så anvender jeg desuden HTML, CSS og JavaScript, samt andre webteknologier, når situationen kræver det.
Jeg har mere end 15 års erfaring og har haft fornøjelsen af at samarbejde med et stort udvalg af virksomheder og soloselvstændige, alt lige fra detailhandel og e-handel til energisektoren og servicevirksomheder. Du er velkommen til at se et udvalg af mine cases her.

Min erfaring spænder bredt, og det giver mig et solidt fundament for at kunne skabe en hjemmeside, der er nøje tilpasset dine unikke behov og målsætninger.
Ligesom en byggeentreprenør skal kende til størrelse, materialer og særlige krav på et hus, for at kunne give en præcis pris på det, så er det også tilfældet med hjemmesider.

Prisen for en ny hjemmeside kan variere afhængigt af dit projekts særlige behov – lige fra omfanget og kompleksiteten, og til specifikke krav du måtte have.Du er velkommen til at beregne et foreløbigt estimat ved at benytte min prisberegner her.

For en skræddersyet pris, der passer nøjagtigt til dit budget og behov, så bedes du kontakte mig direkte. Så tager vi en god og grundig snak om dine specifikke ønsker.
Book en gratis samtale med Peter Eistrup

Dit nye projekt begynder med et 30-minutters formøde.

Til vores møde vil vi:

GRATIS E-BOG

WordPress-fælderne:

7 skjulte fejl, der dræber din hjemmesides succes (og hvordan du undgår dem!)

Download min GRATIS E-bog, der indeholder vigtig information, som vil hjælpe dig med at undgå de klassiske fejl, der ofte er skyld i, at virksomheder ikke opnår digital succes, men i stedet halter efter deres konkurrenter.