Priser

Cases

Shop

Webdesigner i Ikast

Lad mig være din forlængede arm og din lokale webpartner i Ikast

Fokusér på din virksomhed, så fokuserer jeg på din hjemmeside

Bøvler du med din WordPress-hjemmeside og har du hverken tiden eller lysten til at opdatere den med nyt indhold eller lignende? Så lad mig gøre det for dig.

Kontorfællesskabet HUSET i Ikast

Som selvstændig webdesigner i Ikast med mere end 10 års erfaring, brænder jeg for at hjælpe andre selvstændige og mindre virksomheder i lokalområdet, med at frigive tid fra det kedelige, så de i stedet kan bruge tid på det sjove.

Jeg ved om nogen, hvor meget tid og opmærksomhed en hjemmeside kræver, før den virkelig konverterer. Den tid er for dig værdifuld. Tid, som kan bruges på kunder, produktudvikling eller optimering af din forretning. Den tid kan jeg hjælpe dig med at få igen.

Med mig som din samarbejdspartner, får du:

  • En forlænget arm, der sætter sig ind i din forretning
  • En specialist med over 10 års erfaring
  • En, der tager ansvar for din hjemmeside
  • En, der ikke opfatter dig, som “endnu et nr. i rækken”
  • En, der gerne vil den tætte og tillidsfulde relation
  • En, der vægter transparens og ærlighed højt
  • En, der ikke sender fakturaer med skjulte gebyrer
  • En, der ikke fakturerer ved indgående opkald
  • En, der er tilgængelig (jeg sidder i HUSET kontorfælleskab på Thorsgade)

Hvad jeg tilbyder

Skræddersyet hjemmeside

Du mangler en responsiv hjemmeside, der skaffer dig de rette kunder. Det kan jeg levere. I et tæt samarbejde med dig, vil jeg sætte mig ind i din virksomhed og behov, for derefter at udvikle din WordPress hjemmeside.

Grafisk hjælp

Står du og mangler et billede til din Facebook-side, et visitkort, en plakat eller noget helt fjerde, så kan jeg hjælpe dig. Udover min tekniske baggrund, så har jeg også mange års erfaring med at udvikle grafiske materialer.

30 minutter af min tid

Med min serviceaftale, får du 30 minutter af min tid - hver måned. De kan bruges på at opdatere din hjemme- side med indhold eller noget andet. Du bestemmer. Samtidig forbliver din hjemmeside up-to-date rent teknisk.

Udvalgte cases.

Herunder ses et udvalg af hjemmesider, som jeg har leveret til kunder.

Peter Eistrup

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Jeg er meget interesseret i at høre mere om dit projekt og vil gerne tage en uforpligtende snak med dig. Ring til mig på +45 51 94 23 15 eller send en mail på pei@eistrupweb.dk.