Priser

Cases

Shop

/

Hvorfor det er så vigtigt at holde sin hjemmeside opdateret

I denne artikel

Du har sikkert hørt ordsproget “ude af øje, ude af sind”. Dette gælder især, når det kommer til din hjemmeside. Hvis du ikke konstant holder øje med den, opdaterer den med den nyeste version og tager sikkerhedskopier, er du i fare for et hackerangreb eller et andet teknisk problem, der kan skade din virksomhed og i værste fald være skyld i faldende omsætning.

I dette blogindlæg vil jeg forklare de negative økonomiske konsekvenser ved ikke at holde din hjemmeside up-to-date, og hvordan du kan sikre dig, at den altid er teknisk opdateret.

1. Konsekvenserne af ikke at holde din hjemmeside opdateret

Det er ingen hemmelighed, at det er vigtigt for virksomheder at have en opdateret hjemmeside. For at holde sig foran konkurrenterne er det afgørende, at din hjemmeside altid er opdateret med den nyeste version af WordPress, og at alle plugins fungerer korrekt. Dette vil ikke kun give din hjemmeside et professionelt udseende, men det vil også sikre, at dine besøgende har en positiv oplevelse, når de besøger din hjemmeside.

Men hvad mange virksomhedsejere ikke er klar over, er, at der er negative konsekvenser ved ikke at holde deres hjemmeside opdateret. Et af de vigtigste aspekter ved at have en opdateret hjemmeside er sikkerhed. WordPress frigiver jævnligt opdateringer for at lappe sikkerhedshuller, der er blevet opdaget. Hvis du kører en forældet version af WordPress, er din hjemmeside mere sårbar over for hackerangreb.

Det er dog ikke kun vigtigt at holde WordPress opdateret, men det er også vigtigt at tage backup af din hjemmeside regelmæssigt. Dette skyldes, at hvis din hjemmeside bliver hacket, så vil du miste alle dine data, medmindre du har en nyere sikkerhedskopi.

En forældet hjemmeside kan få din virksomhed til at virke uprofessionel, og det kan også føre til et tab af indtægter. Det skyldes, at hvis din hjemmeside ikke fungerer korrekt, så vil potentielle kunder i stedet gå til dine konkurrenters hjemmesider.

2. Fordelene ved at holde din hjemmeside opdateret

Der er mange fordele ved at holde din hjemmeside opdateret. Først og fremmest holder det din hjemmeside i god drift og den vil også se godt ud. Opdaterede hjemmesider rangerer også højere på søgemaskinernes resultatsider, så du er mere tilbøjelig til at blive fundet af potentielle kunder.

Derudover er opdaterede hjemmesider mindre tilbøjelige til at blive udsat for hackerangreb. Endelig sikrer det at holde din hjemmeside opdateret, at du er i overensstemmelse med de nyeste webstandarder.

Fordelene ved at holde din hjemmeside opdateret er tydelige. Det vil ikke kun spare dig penge i det lange løb, men det vil også give dig ro i sindet, fordi du ved, at din hjemmeside er sikker og lever op til de nyeste standarder.

En af de vigtigste grunde til at holde din hjemmeside opdateret er nemlig, at det kan hjælpe din indtjening. Forældede hjemmesider ser ofte uprofessionelle ud og er måske ikke så effektive til at konvertere besøgende til kunder. Desuden er der større sandsynlighed for, at forældede hjemmesider oplever tekniske problemer, hvilket kan være meget frustrerende for de besøgende.

Endelig er der større sandsynlighed for, at opdaterede hjemmesider bliver fundet af potentielle kunder via søgemaskiner.

3. Hvordan EistrupWeb kan hjælpe dig med at holde din hjemmeside opdateret

Som nævnt, så er det vigtigt at holde din hjemmeside opdateret for at opretholde en stærk online tilstedeværelse for din virksomhed.

Det sikrer ikke kun, at din hjemmeside fungerer korrekt og ser opdateret ud, men det kan også hjælpe dig med at beskytte dig mod økonomiske tab i tilfælde af et hackerangreb eller andre tekniske problemer.

Jeg tilbyder to WordPress serviceaftaler, “Basic” og “Premium”, som blandt andet omfatter regelmæssige opdateringer af din hjemmeside, samt daglige sikkerhedskopier i tilfælde af eventuelle problemer.

Fordelene ved mine WordPress serviceaftaler omfatter:

⭐ 30 minutter af min tid – hver måned (Kun i “Premium”)
⭐ Pro-udgaver af plugins, der optimerer din hjemmeside (Kun i “Premium”)
✅ Ingen binding
✅ Daglig backup af din webshop
✅ Daglig sikkerhedstjek af din webshop
✅ Ugentlig opdatering af plugins, tema og WordPress
✅ Uptime-overvågning hvert minut af din webshop (Jeg får besked efter fem minutter, hvis webshoppen pludselig er nede …)
✅ Daglig intern link-overvågning for “døde links”
✅ En månedlig rapport

For at læse mere om de to serviceaftaler, kan du gå til siden “WordPress serviceaftale“.

Konklusion

Det kan være et stort arbejde at vedligeholde en hjemmeside, men det er vigtigt at gøre netop dette for at høste de mange fordele, der følger med det. I dette blogindlæg har jeg skitseret nogle af grundene til, hvorfor du bør opdatere din hjemmeside regelmæssigt, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at gøre det.

Jeg har også givet oplysninger om de negative økonomiske konsekvenser af ikke at holde din hjemmeside opdateret. Så hvis du leder efter en pålidelig WordPress serviceaftale, skal du ikke lede længere end til EistrupWeb!

Hvis du er interesseret i at få mere at vide om mine WordPress serviceaftaler, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg vil med glæde snakke med dig om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din hjemmeside, så du i stedet kan fokusere på at drive din virksomhed.