WordPress serviceaftale

Undgå at stå med håret i postkassen. Fokusér i stedet på din forretning. Så fokuserer jeg på din hjemmeside.

Få 30 minutter af min tid. Hver måned.

Lad mig passe din hjemmeside, mens du passer din forretning.

En WordPress-hjemmeside skal løbende opdateres med indhold og billeder, for at kunne berettige en aktualitet. Det er dog ikke kun det visuelle, der skal holdes opdateret. Det skal den tekniske del af en hjemmeside også. Det skal løbende sikres, at den nyeste version af WordPress er installeret, hvilket også gælder for plugins og temaer. Derudover, så skal der også tages backup i tilfælde af, at noget går galt. Har du styr på det?

Hvis ovenstående lyder uoverskueligt og drænende, så forstår jeg dig godt. Du er passioneret omkring din forretning og ikke omkring det tekniske ved din hjemmeside. Ikke desto mindre, så er det vigtigt, at din hjemmeside løbende er up-to-date og sikker. Ellers kan du en dag stå med håret i postkassen, fordi din hjemmeside pludselig fejler og ikke længere virker …

Med en WordPress serviceaftale hos mig, behøver du ikke at spekulere i tekniske opdateringer, backups, sikkerhed osv. Jeg vil sørge for, at din hjemmeside altid er opdateret og vil løbende tage backups mm..

Undgå at stå med håret i postkassen …

… få en WordPress serviceaftale i stedet.

WordPress serviceaftale

Aftalen indeholder følgende
kr 499
/ekskl. moms pr. md.
 • 30 minutter af min tid (værdi 450 kr.)

  Med i aftalen følger 30 minutter af min tid, som kan bruges til enten at få sat et nyt billede eller tekst ind på din hjemmeside, få oprettet en ny side, support-spørgsmål eller noget helt fjerde. Hver måned.
 • Backup af din hjemmeside (dagligt)

  Dagligt vil der blive foretaget en backup af din hjemmeside.
 • Sikkerhedstjek af din hjemmeside (dagligt)

  Dagligt vil din hjemmeside få foretaget et sikkerhedstjek, der blandt andet vil sikre, at filer ikke er ødelagte, at der ikke findes malware på din hjemmeside mm.
 • Teknisk opdatering af din hjemmeside (ugentligt)

  WordPress, plugins og hjemmesidens tema vil ugentligt blive opdateret, hvis der findes nye versioner.
 • Uptime-overvågning (hvert minut)

  Hvert minut overvåges din hjemmeside for at se, om den er “oppe at køre”. Er den ikke det, så modtager jeg med det samme en besked, der gør, at jeg omgående kan reagere og løse problemet.
 • Link-overvågning (dagligt)

  Links på din hjemmeside vil dagligt blive overvåget for at sikre, at de ikke er “døde” (ikke længere virker). Hvis det er tilfældet, så retter jeg det hurtigt til, så din hjemmeside ikke taber synlighed på Google, dine kunder ikke får en dårlig oplevelse og at du ikke mister potentiel omsætning.
 • En rapport over, hvad der er foretaget af tekniske ændringer (månedligt)

  Hver måned vil du få tilsendt en rapport, der viser dig, hvad der er foretaget af opdateringer, tekniske ændringer mm. den foregående måned på din hjemmeside.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til serviceaftalen, som ikke er besvaret i nedenstående mest stillede spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i mig.

Hver måned får du 30 minutter af min tid, som du kan bruge på at få mig til at opdatere en tekst på din hjemmeside, indsætte et billede, oprette en ny side, yde noget teknisk support eller noget femte. Det er faktisk helt op til dig selv, hvad de 30 minutter skal bruges på, så længe det drejer sig om din WordPress-hjemmeside.

Skulle der være et behov for mere end 30 minutter, så vil jeg anbefale dig at kigge på mine klippekortløsninger.

Din hjemmeside skal løbende opdateres, da gamle versioner af enten WordPress, temaer og plugins gør det nemmere for hackere at lægge din hjemmeside ned.

Hvis uheldet er ude, og en hacker lykkedes med at lægge din hjemmeside ned, så kan den heldigvis i langt de fleste tilfælde genskabes ved hjælp af en backup.

Alternativt til ovenstående er, at man er nødt til at starte helt forfra med sin hjemmeside. 

Det anerkendte website sikkerhedsfirma, Sucuri, har estimeret, at det tager omkring 30-45 dage , før en splinterny hjemmeside bliver identificeret af hackeres “crawling-bots”. Når først en hjemmeside er opdaget og identificeret, så er den kommet på hackernes liste og vil blive angrebet.

Du vil måske spørge dig selv, “hvorfor er min hjemmeside interessant for hackere?”. Det er den fordi, at hackerne kan bruge dit websted til at hacke andre. Dette kan de ved enten at indsætte et stykke kode på din hjemmeside, som så vil inficere dine besøgendes computere, smartphones og tablets med vira, malware eller spyware. De kan også udnytte dit eget e-mail-system til at sende e-mails til andre med forskellige vira i.

Ovenstående er et stort problem. Det kan blandt andet skade din synlighed på Google ved at du mister placeringer, men det kan også ødelægge dit omdømme hos dine kunder.

Jo, det gør jeg.

Jeg tager dog altid min computer med på ferie, så jeg stadig kan varetage mine forpligtelser over for de kunder, der har en WordPress serviceaftale.

Det er korrekt, at andre lignende ydelser tilbydes til en anden pris.

Årsagen til, at jeg tager 499 kr. for servicen, er fordi jeg bruger 5-10 minutter på din hjemmeside i hverdage, men også når jeg er på ferie. Udover det, så benytter jeg mig også af nogle betalte services, som hjælper mig med at sikre, at din hjemmeside holdes up-to-date og er sikker.

Med i serviceaftalen tilbyder jeg også 30 minutter af min tid – uden beregning. Dette alene har en værdi af 450 kr.

Hvis jeg skulle løse serviceaftale-opgaven på timebasis, så ville regningen løbe et godt stykke over 1.000 kr. – hver måned.

Ja – og nej.

Jeg holder hver dag øje med, om der er nogle tekniske udfordringer ved din hjemmeside, som skal have opmærksomhed. Dette har jeg også nogle services til at gøre, som så underretter mig i det øjeblik, noget er galt.

Finder jeg noget, så retter jeg henvendelse til dig med et estimat på, hvad det vil tage af tid at løse, inden jeg begynder.

Freelance webdesigner, der skaber hjemmesider, som konverterer

Skal jeg hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg er meget interesseret i at høre mere om dit projekt og vil gerne tage en uforpligtende snak med dig. Ring til mig på +45 51 94 23 15 eller send en mail på pei@eistrupweb.dk.

Prisberegner

Få udregnet din estimeret pris på 2 minutter

Start prisberegneren

0$

Tak for din forespørgsel. Du vil i løbet af kort tid modtage dit prisestimat.

Se mine cases her

Hvilken type hjemmeside ønsker du?

Online visitkort hjemmeside. Typisk til en selvstændig eller mindre virksomhed.

Standard hjemmeside. Typisk til mellemstore virksomheder.

Professionel hjemmeside. Typisk til de større virksomheder.

Du skal vælge for at kunne fortsætte

Næste

Skal din hjemmeside have nogle specielle funktioner?


Du skal vælge for at kunne fortsætte

Næste

Har du eller din virksomhed en designmanual?
Du skal vælge for at kunne fortsætte

Næste

Vil du foretrække, at jeg vedligeholder den tekniske del af din hjemmeside?

Med min serviceaftale er 30 minutter af min tid inkluderet - hver måned (værdi: 450 kr.). De minutter kan bruges på alt fra hjælp til opdatering af sider, tekster, billeder, support eller noget femte. Udover det, så sørger jeg for, at din hjemmeside altid er up-to-date rent teknisk, samt sikker. Pris: 499 kr. ekskl. moms pr. måned.
Du skal vælge for at kunne fortsætte

Næste

Hvor mange sider / undersider?

Forside, services, blog, om, kontakt, osv. ...

Du skal vælge for at kunne fortsætte

Næste

Du er næsten i mål ...

The final estimated price is :

Udfyld nedenstående formular og få tilsendt din estimeret pris på mail. Det er naturligvis uforpligtende.

Efterfølgende skal du være velkommen til at booke en samtale med mig, hvor vi kan tage en uddybende snak om dit projekt.

Venlig hilsen

Peter Eistrup
CEO & webdesigner

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
Total:

Send min estimeret pris