Priser

Cases

Shop

Case

Delta Wind Partners

Få skræddersyet en hjemmeside, der matcher din forretning.

Ny, moderne og professionel hjemmeside til Delta Wind Partners

Delta Wind Partners er en dansk konsulent- og rådgivningsvirksomhed, der opererer i den globale vindindustri. Den er etableret for at give dybdegående operationel erfaring og knowhow på tværs af vindindustrien og for at sikre en pålidelig forbindelse mellem teknologistyring og operationel udførelse.

Aske Jørgensen fra Pixlkraft rakte ud, da Delta Wind Partners skulle have opdateret deres gamle hjemmeside med et nyt design. Sidstnævnte har Pixlkraft stået for, og EistrupWeb har stået for selve opsætningen i WordPress.

Det nye webdesign løfter Delta Wind Partners’ visuelle udtryk, og samtidig har de fået en hurtigere hjemmeside lavet i WordPress og Elementor.

Før

Efter

Testimonial

"Peter er en meget dygtig og engageret samarbejdspartner"

Jeg har med fornøjelse gjort brug af Peters kompetencer. Han er en meget dygtig og engageret samarbejdspartner, som jeg anbefaler alle.
Lone Mark
Grafiker og ejer, YourDesignMark

Fokus på værdikæden

For at gøre opmærksom på værdikæden på en intuitiv måde, så er der på Delta Wind Partners’ hjemmeside blevet brugt både illustration, hotspots og tooltips, hvilket tilsammen giver en god brugeroplevelse.

Book en gratis samtale med Peter Eistrup

Dit nye projekt begynder med et 30-minutters formøde.

Til vores møde vil vi: