Priser

Cases

Shop

/

7 måder at optimere og forbedre din Google PageSpeed-score på

I denne artikel

Vidste du, at 47 % af forbrugerne forventer, at en hjemmeside indlæses på 2 sekunder eller mindre? Og at der for hvert sekunds forsinkelse er en reduktion på 7 % i konverteringer? Dette er blot nogle af de mange grunde til, at din hjemmesides hastighed er så vigtig.

I dette blogindlæg vil jeg forklare, hvad sidehastighed er, og hvordan du kan optimere og forbedre din hjemmesides score gennem Google PageSpeed ​​Insights. Jeg giver også tips og tricks til, hvordan du kan forbedre din hjemmesides ydeevne!

1. Hvad er sidehastighed, og hvorfor er det vigtigt?

Sidehastighed er den tid, det tager for en webside at indlæse. Dette inkluderer alt indholdet på siden, inklusive billeder, videoer og scripts. Sidehastighed er vigtig, fordi den påvirker en hjemmesides SEO-rangering og brugeroplevelse.

En hurtig indlæst hjemmeside vil rangere højere i Googles søgeresultater, og brugere vil være mere tilbøjelige til at blive på din hjemmeside, hvis den indlæses hurtigt.

Hvordan kan jeg forbedre min Google PageSpeed-score?

Der er mange måder, du kan forbedre din Google PageSpeed-score på. Generelt vil du optimere billeder, minimere HTTP-anmodninger og optimere CSS-levering. Du kan også bruge et Content Delivery Network (CDN) til at forbedre din score.

2. Sådan bruger du Google PageSpeed ​​Insights

For at bruge Google PageSpeed ​​Insights, så giver det sig selv, at du skal du have en hjemmeside, som du vil teste. Når du har din hjemmeside, skal du åbne Google PageSpeed ​​Insights og indtaste webadressen på din hjemmeside.

Når du har indtastet URL’en, vil Google analysere din hjemmeside og give en score baseret på hvor godt din hjemmeside klarer sig. Scoren er ud af 100, og jo højere score, jo bedre yder din hjemmeside sig.

Google vil også give tips til, hvordan du kan forbedre din hjemmesides sidehastighed. Disse tips er baseret på resultaterne af analysen og kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmesides sidehastighed.

3. Optimér billeder

At optimere din hjemmeside billeder kan drastisk forbedre din sidehastighed og som følge heraf din SEO-placering. At optimere dine billeder kan være så simpelt som at komprimere dem til mindre filstørrelser eller ændre størrelsen på dem til de korrekte dimensioner.

Der er flere gratis værktøjer til rådighed til at optimere din hjemmesides billeder. Nogle populære værktøjer inkluderer Optimizilla, ImageOptim, TinyPNG og Kraken. Til WordPress er de mest populære plugins WP Smush, TinyPNG og Optimize Images.

Selvom det hjælper med at optimere dine billeder, bør du også overveje at indlæse dem via Lazy Load.

4. Optimér CSS-filer

Der er et par måder at optimere dine CSS-filer på, men den vigtigste er at formindske dem. Dette fjerner alle unødvendige data fra filen, såsom kommentarer og hvidt mellemrum, så det fylder mindre båndbredde. Den bedste måde at gøre dette på er med et værktøj som YUI-kompressor eller Googles onlineværktøj, Google PageSpeed.

5. Optimér JavaScript-filer

JavaScript-filer kan ofte være en primær synder for langsomme sidehastigheder. Det kan være vanskeligt at optimere disse filer, men der er nogle ting, du kan gøre for at hjælpe:

  • Minimer antallet af filer, du inkluderer.
  • Optimer selve koden – fjern al unødvendig kode eller kommentarer, og komprimer alle store filer.
  • Brug en script bundler som Webpack til at kombinere alle dine JavaScript-filer i én fil.

6. Aktivér komprimering

Komprimering er en måde at reducere størrelsen af ​​filer på din hjemmeside, så de indlæses hurtigere for dine brugere. Du kan aktivere komprimering på din hjemmeside ved at følge disse trin:

  1. Log ind på din hjemmesides kontrolpanel.
  2. Naviger til fanen “Indstillinger” eller “Konfiguration”.
  3. Find sektionen til komprimering, og aktiver den.
  4. Gem dine ændringer og test din hjemmesides sidehastighed igen.

7. Minimér HTTPS-anmodninger

En måde at minimere HTTPS-anmodninger på er at kombinere billeder til sprites. Sprites er en samling af billeder, der er kombineret til et enkelt billede. Dette kan gøres ved hjælp af et program som Sprite Optimizer. Når siden indlæses, skal der kun indlæses én sprite-fil i stedet for flere individuelle filer.

En anden måde at reducere antallet af anmodninger på er at bruge CSS i stedet for billeder, når det er muligt. For eksempel, i stedet for at bruge et billede til en knap, kan du bruge CSS til at oprette knappen. Dette reducerer antallet af filer, der skal indlæses, og kan forbedre din sidehastighed.

Konklusion

Google PageSpeed er et værktøj, der måler, hvor godt din hjemmeside klarer sig. Den evaluerer faktorer som sidestørrelse, indlæsningstid og antallet af HTTPS-anmodninger. En høj Google PageSpeed-score betyder, at din hjemmeside klarer sig godt og rangerer højere i Googles søgeresultater. Derudover er der større sandsynlighed for, at brugere bliver på din hjemmeside, hvis det indlæses hurtigt.

Du kan bruge Google PageSpeed Insights til at evaluere din hjemmesides ydeevne og modtage tips til, hvordan du kan forbedre det. Der er mange måder at optimere din hjemmeside på for bedre sidehastighed, herunder optimering af billeder, minimering af HTTPS-anmodninger og brug af et indholdsleveringsnetværk (CDN). Med blot et par enkle ændringer kan du dramatisk forbedre din hjemmesides sidehastighed og SEO-placering.

Hvis du har brug for hjælp til at optimere din hjemmesides PageSpeed-score, så kontakt mig allerede i dag.