Handelsbetingelser for webshoppen

Sådan handler du hos EistrupWeb

Her finder du information om, hvordan du handler med EistrupWeb, samt vilkår og betingelser. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på pei@eistrupweb.dk.

Gældende handelsbetingelser er senest opdateret den: 21-08-2023

Digitale produkter

Alle mine produkter på min webshop er digitale og leveres via e-mail umiddelbart efter bestilling og betaling. Bemærk, at mine produkter ikke sendes som fysiske kopier til din hjemmeadresse.

Sådan bestiller du

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inkluderer moms. Når betalingen er bekræftet, kan du downloade dine filer.

Sådan gør du:
Sørg for at angive den korrekte e-mailadresse i bestillingsformularen, da du vil modtage din ordrebekræftelse på den angivne e-mailadresse. Hvis du ikke finder din ordrebekræftelse i din e-mail-indbakke inden for 5-10 minutter, bedes du kontrollere din SPAM-mappe eller junk-filter. Hvis du ikke har modtaget din ordrebekræftelse eller har angivet en forkert e-mailadresse, bedes du kontakte mig på pei@eistrupweb.dk. Jeg vil herefter sende ordrebekræftelsen igen.

Betalingsmuligheder

Jeg accepterer betaling via de fleste større betalingskort, dog ikke ren Dankort uden VISA-kort.

Sådan udskriver du dit køb

Hvis du har købt en PDF-fil, så vil jeg anbefale at åbne filen med Adobe Acrobat Reader, som kan downloades gratis fra Adobes hjemmeside.

Sørg for at have tilstrækkeligt med blæk i din printer og brug almindeligt A4-kopipapir (80 gr.). Ønsker du en højere udskriftskvalitet, kan du bruge tykkere papir. Vær opmærksom på, at farverne på produkterne kan variere afhængigt af din computerskærm, enhed og printer.

For det bedste udskriftsresultat anbefaler jeg at gemme PDF-filen på din computer. Hvis du vælger at udskrive direkte fra skærmen, kan designet ændre sig. Vælg altid farveudskrivning. Jeg yder ikke yderligere support i forbindelse med udskrivning af produkter.

Returnering og reklamation

Ved bestilling af mine digitale produkter accepterer du, at købet af én eller flere digitale produkter med øjeblikkelig levering ikke kan fortrydes.

Hvis et produkt ikke lever op til dine forventninger, har du naturligvis altid 24 måneders reklamationsret. Send mig en mail på pei@eistrupweb.dk, og jeg finder en løsning.

Copyrigt / Ophavsret

Bemærk, at produkterne fra EistrupWeb, solgt gennem min hjemmeside eller andre kanaler, er beskyttet af ophavsretten og er kun til brug for den oprindelige køber og dennes organisation. Det er ikke tilladt at dele, låne, kopiere, offentliggøre, sælge eller videresælge produktet til andre eller anvende produktet på en måde, der krænker EistrupWebs ophavsret. Det indebærer også, at det ikke er tilladt at videresende det købte produkt pr. mail til personer uden for køberens organisation.

Du har dog lov til at lave enkelte analoge kopier af produkterne til internt brug i din organisation. Læs mere om ophavsret her.

Send mig en hilsen

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at sende mig en besked på pei@eistrupweb.dk. Jeg glæder mig til at hjælpe dig!